Billige Fotballdrakter

Comments · 294 Views

Spania Drakt Barn, Billige Roma Fotballdrakter

Spania Drakt Barn, Billige Roma Fotballdrakter

 

Billige Fotballdrakter

tross for deres tidlige vennskap


Craven Cottage tilbake i 2007 da en ung og lovende Adrian

leijer, 21 år gammel, kom fotballdrakter tilbud hvordan

Denne historien begynner på Craven Cottage tilbake i 2007 da en ung og lovende Adrian Leijer hadde tatt seg over hele verden for å følge drømmen sin om å spille i den engelske Premier League. Leijer, 21 år gammel, kom til Fulham på en gunstig overgang fra Melbourne Victory.

Etter å ha vunnet prisen Årets unge spiller i A-League og A-League-mesterskapet, gikk det i riktig retning for forsvarsspilleren.

Spania Drakt Barn Til tross for at han ikke slo gjennom på førstelaget i sin første sesong i klubben, hadde Leijer representert Australia i denne perioden og fortsatte å kjempe.

Et usannsynlig ekteskap ble født mellom de to mennene, den ene fra Dubbo, New South Wales og den andre Greenwich, London. Denne avstanden kan ha strukket seg over 16 000 kilometer, men de to gikk rundt og stilte seg ved siden av hverandre i skyttergravene hver uke, med oppgaven å holde målene ute for Fulham-reservene.

Billige Roma Fotballdrakter Til tross for deres tidlige vennskap, begynte ting å gå på drift for australieren som bare klarte å bli inkludert i troppen én gang, mens Smalling tok Leijers nummer 37 da sistnevnte dro til et utlån i Norwich City.

Etter den sesongen 2008/09 ble de to delt opp da Leijer kom tilbake til Australia for å bli med i Melbourne Victory. Han fortsatte med å være kaptein på sin side i mange sesonger hjemme, før han flyttet til Asia hvor han spilte i både Kina og Sør-Korea, og deretter returnerte han hjem hvor han nå driver sin handel i Dandenong City.

Smalling på sin side presset seg inn på førstelaget i Fulham før han tok den store overgangen til Manchester United. Han fortsatte som kaptein for de røde djevlene, vant 2 Premier League-titler, en Europa League-tittel og representerte landet sitt 31 ganger. Smalling spiller nå i Italia på et utlån fra United.

Denne historien var kanskje ikke et perfekt eventyr for Leijer, hans tid i Fulham ikke nådde samme høyder som hans mentee, men vennskapet deres fremhever den bredere verdien av hans tid i England og betydningen av å gi hver person støtte og veiledning, som du aldri vet hvordan ting kan bli.

nueva Camiseta Oficial Suecia

Nuove Maglie Dortmund

Comments